dijous, 14 de febrer del 2013

21F, Trobada de Projectes d’Autoedició de Llibres

El proper 21 de febrer a les 19h esteu convidades a participar en la trobada de projectes d’autoedició de materials escrits a La Ciutat Invisible. Comptarem amb els grups editors de “Del Amor al Amor, derivas sobre el amor, sexo y libertad en las relaciones humanas”, “Dskntrl, artefacto cultural” i ” Els Ploramiques”, així com amb els projectes Aldarull i La Ciutat Invisible. Presentarem les darreres novetats d’aquests grups i posarem en comú recursos i procediments de treball que utilitzem per autoeditar els materials.

Volem convidar a totes aquelles persones o col·lectius que aposten per l’autoedició de materials crítics o que estan interessats en aquesta via de publicació a que portin els seus materials i a compartir una estona de xerrada en format de taula rodona, ja que ens agradaria poder compartir amb el màxim de projectes les seves experiències, coneixements i perspectives.
Us hi esperem!

Podeu consultar informació sobre els diversos projectes a: Antes muerta que sumisa, El Grillo Libertario, Els Ploramiques, l’Aldarull

Entrada a La Ciutat Invisible
Esdeveniment facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

¿Qué te ha parecido este texto? ¿Algún comentario?